Kies je favoriete foto, stem en win!

Onder leiding van plaatsvervangend juryvoorzitter, wethouder Helen van den Berg heeft de jury van de Reinerie Garantiemakelaars Fotowedstrijd Nieuwegein 2010 alle inzendingen beoordeeld. De jury heeft een top vijf gekozen. Voor de publieksprijs dingen de beste 25 foto's mee. Iedereen kan een stem uitbrengen op zijn of haar favoriete foto.

Stemmen kan van 24 november tot en met
4 december. De prachtige foto's zijn te zien op www.fotowedstrijdnieuwegein.nl/stemmen. De maker van de foto met de meeste stemmen wint een cadeaubon van 50 euro van Visser Elektro te Vreeswijk. Nodig al je (Hyves en Facebook) vrienden uit om ook te stemmen. Als je stemt voor de publieksprijs maak je eveneens kans op een cadeaubon van 50 euro.

Gedurende de stemperiode kan je op de site bekijken hoeveel stemmen elke foto al heeft ontvangen. Veel plezier tijdens het stemmen en wellicht tot ziens bij de prijsuitreiking. Je bent van harte welkom!

Met fotografische groet,

Namens Stichting Fotowedstrijd

Martin Planken
voorzitter

 
Helen van den Berg:
Wethouder en Juryvoorzitter
Fotowedstrijd Nieuwegein 2010

Wat kan je winnen?

Als je stemt voor de publieksprijs maak je kans op een cadeaubon van Visser Elektro te Vreeswijk, ter waarde van 50 euro. De maker van de foto waarop het meest gestemd is, wint eveneens een cadeaubon van 50 euro.

Breng nu je stem uit en maak kans op de cadeaubon van 50 euro!

Muzikale prijsuitreiking

Zangeres Tamara Maria treed op tijdens de prijsuitreiking van de Reinerie Garantiemakelaars Fotowedstrijd Nieuwegein 2010 die op zaterdagmiddag 11 december om 16:00 uur plaatsvindt in Party- en vergadercentrum De Lantaern. Inloop vanaf 15:30 uur. Tamara Maria zingt zwoele bossa nova, latin jazz en lounge muziek. Luister hier naar een nummer van haar. Zanger Hans Albers zal enkele lekker in het gehoor liggende covers ten gehore brengen.

Hoe doet goochelaar Roy4Friends dat nou?

Goochelaar Roy4Friends, de meest bekeken goochelaar op YouTube, treedt ook op tijdens de prijsuitreiking. Was je altijd al benieuwd hoe een goocheltruc werkt? Kom dan naar de prijsuitreiking. Roy legt na afloop van zijn trucs uit hoe ze werken zodat je er thuis je vrienden mee kunt verrassen!

Word lid van de nieuwsbrief

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen en wil je ook een vriend van Stichting Fotowedstrijd worden?! Klik dan op onderstaande button en je bent als eerste op de hoogte van onze activiteiten.

Inschrijven Nieuwsbrief

 

Volg ons op:

Volg ons op twitter

 

Stichting Fotowedstrijd  

Doelstelling

De doelstelling van Stichting Fotowedstrijd is om mensen plezier te laten beleven aan hun eigen stad en woonomgeving door het organiseren van activiteiten zoals fotowedstrijden en het promoten van de stad door gebruik te maken van de ingezonden foto's voor diverse doeleinden.

Check de site van Stichting Fotowedstrijd >>

  Sponsors